oppskrifter

Asiatisk salat med koriander- og peanøttdressing

Tid 25 min — Porsjoner 4

Fotografi av asiatisk bowl

Lett hack

Legg til våre hjemmelagde, veganske falafler for ekstra fyll.

Dette trenger du

Dressing

4 ss peanøttsmør
35 ml riseddik
50 ml limesaft
50 ml ingefærsaft
75 ml rapsolje
25 ml tamaarin
35 ml agave
75 ml brunt sukker
3 fedd hvitløk
1 ss chili flakes
50 g koriander
1 ts salt

Salat

120 g grønnkål
120 g spinat
200 g revet gulrot
200 g rødkål
60 g purreløk
200 g paprika
160 g edamamebønner

Sesamfrø
Peanøtter
Koriander
Lime

  1. Start med dressingen. Bland urter, krydder og hvitløk sammen med olje i en kjøkkenmaskin.
  2. Når blandingen er jevn, bland inn peanøttsmør og resten av væsken.
  3. Start med å kutte opp grønnsakene slik du liker dem.
  4. Legg alle råvarene i en skål og bland inn dressing.
  5. Topp salaten med sesamfrø, peanøtter og koriander.
  6. Skvis over lime rett før servering.
  7. Nyt!
×

Velg din restaurant

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og fordeler fra Lett

Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på «Send meg nyhetsbrev» samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Personvern